Osvěžení s domácí limonádou ze sirupů Kitl!

Limonády jsou skvělým způsobem, jak se osvěžit nejen v letních měsících. Pokud si ale nechcete kupovat průmyslově vyráběné limonády, můžete si jednoduše vyrobit svou vlastní domácí limonádu ze sirupů KITL. Zde je návod, jak na to!

Recept na domácí limonádu.

Co budete potřebovat:

  • Sirup KITL (můžete si vybrat svůj oblíbený příchuť)
  • Čerstvou citronovou šťávu (zhruba 1 citron na sklenici limonády)
  • Vodu (studenou nebo perlivou, podle vašich preferencí)
  • Ledové kostky
  • vhodnou nádobu na smíchání

kitl_jahoda

Postup:

  1. Do nádoby na smíchání nalijte sirup KITL dle doporučeného poměru s vodou. Většinou se doporučuje použít 1 díl sirupu na 5-6 dílů vody. Pokud chcete mít silnější limonádu, můžete použít méně vody.
  2. Přidejte čerstvou citronovou šťávu do směsi sirupu a vody. Doporučujeme použít asi jednu citronovou šťávu na každou sklenici limonády, ale můžete přidat více nebo méně podle své chuti.
  3. Přidejte ledové kostky do nádoby na smíchání. Pokud máte radi perlivou limonádu, můžete použít perlivou vodu místo obyčejné.
  4. Důkladně promíchejte všechny ingredience v nádobě.
  5. Podávejte vysoké sklenice s ledem a ozdobte plátky čerstvého ovoce nebo lístkem máty, pokud chcete.

A je to! Teď máte osvěžující a zdravou domácí limonádu připravenou ze sirupů KITL. Můžete experimentovat s různými příchutěmi sirupů, a dokonce přidat do směsi i další ovoce nebo bylinky, jako jsou například jahody, borůvky nebo máta, aby vaše limonáda měla ještě zajímavější výraznější chuť.

Je důležité si uvědomit, že bylinné sirupy KITL jsou již slazené, takže není nutné přidávat další cukr nebo sladidlo do směsi. Pokud ale máte rádi sladší limonádu, můžete přidat trochu medu nebo jiného přírodního sladidla podle své chuti. Domácí limonáda ze sirupů KITL je skvělou alternativou k průmyslově vyráběným limonádám plným umělých sladidel a dalších přísad. Navíc si můžete být jisti, že víte, co do svého nápoje dáváte a můžete tak kontrolovat množství přidaného cukru a dalších ingrediencí.

Pokud máte rádi osvěžující nápoje, určitě si vyzkoušejte s námi tento jednoduchý recept.

Tak na zdraví a do dna!

IMG_9657_1 



Zpět do obchodu