AJALA
Slovo Ajala znamená v mayském jazyce probuzení - přesně to totiž majitelé manufaktury vyrábějící kvalitní čokolády prožili, když ochutnali přivezenou čokoládu z Jižní Ameriky ve srovnání s běžnou čokoládou v České republice. A to je motivovalo k založení Manufaktury AJALA CHOCOLATE. Navazují tak na tradici výroby čokolád v Československu. Za první republiky byla totiž naše země třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě! Chtějí ukázat, jak doopravdy chutná pravá čokoláda připravená jen z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Všechny čokolády jsou vyrobeny v České republice, respektive v Brně, a tak Vám zaručují kontrolu nad tím, že dodávají 100% kvalitní čokolády. S farmáři dodávající kakaové boby spolupracují přímo, nebo v těsné blízkosti a celý duch manufaktury je opravdu přátelský, až rodinný. Ochutnáte?
→ 57% hořká čokoláda, bez přidaného cukru → složení bez zbytečných přísad navíc → BIO čokoláda bez mléka, lepku a cukru
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem