Jakou zabalit kosmetiku do příručního zavazadla?

Jakou zabalit kosmetiku do příručního zavazadla?

VEPEZ jakou zabalit kosmetiku do prirucniho zavazadla

Při balení kosmetiky do příručního zavazadla na dovolenou se často setkáváme s omezením v množství a velikosti předmětů, které můžeme s sebou vzít na palubu letadla. Proto je důležité přemýšlet nad tím, jakou kosmetiku si zabalit, abychom šetřili místo a zároveň měli vše potřebné k péči o tělo a pleť.

Přírodní tuhá mýdla

VEPEZ prirodni tuha mydla

Jedním z nejlepších tipů pro minimalizaci kosmetických produktů na cestách je používat přírodní tuhá mýdla. Tato mýdla jsou kompaktní a snadno se transportují v přenosné dóze na mýdla. Navíc jsou šetrná k životnímu prostředí a mohou být použita k mytí těla, obličeje, vlasů, nebo dokonce i jako prací prostředek. Přírodní tuhá mýdla jsou často vyrobená z rostlinných olejů a neobsahují syntetické látky, takže jsou šetrná k vaší pokožce.

Přírodní tuhý deodorant

VEPEZ prirodni tuhy deodorant

Dalším produktem, který by měl být součástí vaší cestovní kosmetiky, je přírodní deodorant. Tyto deodoranty jsou vyrobeny z přírodních látek, jako je například kokosový olej, který má antibakteriální vlastnosti a pomáhá potlačit zápach způsobený potem. Neobsahují hliník a další syntetické složky, které se nacházejí v běžných deodorantech, což znamená, že jsou šetrné k vaší pokožce a zdraví.

Přírodní tuhý šampon a šampuk

VEPEZ prirodni tuhy sampon a sampuk

Kromě toho byste měli uvažovat i o novince zvané přírodní tuhý šampon a šampuk. Tyto výrobky jsou obvykle vyrobeny z rostlinných extraktů a esenciálních olejů a neobsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit vaše vlasy a pokožku hlavy. Šampuky jsou k dispozici v tuhé formě, což je opět výhodné pro cestování.

VEPEZ kvetinova voda tonikum

Dalším tipem je používání víceúčelových produktů, jako je například růžová voda, která může být použita pro čištění pleti, hydrataci Vaší pleti, na rozčesávání vlasů a zároveň jako fixátor makeupu.

V neposlední řadě byste měli zvážit i použití roll-on parfémů, které jsou snadno přenosné a nezabírají moc místa. Tyto parfémy jsou vyrobeny z přírodních esencí a olejů, takže jsou opět šetrné k vaší pokožce a zdraví.

VEPEZ cestovni pouzdro na mydlo

Celkově vzato, při balení kosmetiky do příručního zavazadla na dovolenou byste měli zvážit použití přírodních produktů a víceúčelových produktů, přírodní produkty jsou skvělou volbou pro minimalizaci kosmetiky na cestách. Tyto produkty jsou šetrné k vaší pokožce a zdraví, ušetří vám místo v zavazadle, jsou snadno přenosné, a podpoří udržitelnost a ochranu životního prostředí. Pokud jste zvyklí na běžné kosmetické produkty, může být přechod na přírodní produkty zpočátku náročný, ale věřte, že se to vyplatí.

Tak šťastnou cestu! A pošlete nám pozdrav :)

Zpět do obchodu