Přepuštěné máslo ghí natural 350ml

Značka: NATU

→ země původu ČR

→ vhodný na teplou i studenou kuchyni

→ nemusí se skladovat v lednici

→ skvěle se hodí i na pečení

→ bez laktózy

Dostupnost Skladem
Kód: 282
189 Kč
Přepuštěné máslo ghí natural 350ml
Značka: NATU

PŘEPUŠTĚNÉ MÁSLO GHÍ NATURAL 350ML

Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním másla. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje a při tepelné úpravě tak nevznikají pro tělo škodlivé látky. Ghí je bezlaktózové.

Ghí neboli čistý máselný tuk vyrobený oddělením máselné bílkoviny od živočišného tuku se tradičně používá v teplé i studené kuchyni po celém světě. Přepuštěné máslo má výbornou chuť, snadno roztíratelnou a vstřebatelnou konzistenci, příjemné aroma. Oproti původnímu máslu, ze kterého bylo ghí přepuštěno, má vyšší bod kouřivosti (přibližně 200°C) a nemusí se skladovat v lednici, má delší trvanlivost.

Výhody:

  • má všestranné využití v teplé i studené kuchyni
  • nemusí se skladovat v lednici
  • má vysoký bod kouřivosti, takže se skvěle hodí i na pečení

Použití: Ghí lze použít v teplé i studené kuchyni. Má nezastupitelné místo v tradiční indické kuchyni, která ho doporučuje pro přípravu vařených, pečených a smažených jídel. 

TIPY: S ghí můžete experimentovat dle libosti. Hodí se na přípravu nebo k doladění sladkých i slaných jídel. Přidejte do kaší, na lívance, na palačinky.

Věděli jste, že? Ghí má díky svým účinkům využití i v ajurvédě, kde ho tradiční léčitelé využívají jako prostředek k vyřešení nejrůznějších typů onemocnění již 5000 let.

Země původu: Česká republika

Složení: bezvodý máselný tuk min. 99,8%. 

Balení: 350ml

Nutriční hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g
Energetická hodnota 3700 kJ / 883 kcal
Tuky 99,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 67,4 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0,8 g
Sůl 0 g

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení